AktU

Aktivitetsutskottet tillgodoser maskinsektionens medlemmar med en bred repertoar av aktiviteter. Vi ser till så att det ständigt finns något roligt att göra på sektionen och vi anordnar allt från kulturella- till idrotts-evenemang.

Aktivitetetsutskottet består av ett antal undergrupper som anordnar evenemang inom olika områden. Semestermästaren ser till så att Maskinarna kommer bort från Lundabubblan och får testa på evenemang i bl. a. Linköping och Göteborg. Musikphørmännen styr upp lunchkonserterer, karaokekvällar och sist men inte minst Maskinsektionens musikfestival “M-Stock”. Idrottsgruppen ser till så att sektionens medlemmar håller konditionen uppe genom korpenlag, testa på-events och joggingkvällar. Prylmästeriet ser till så att du kan köpa din ouverall, Maskinarkeps, tröja och alla möjliga prylar. Sångarstridsphørmannen fixar sektionens lag till den mycket anrika spextävlingen Sångarstriden. Passionsgruppen styr upp myskvällarna, utflykterna och allt som de andra inte gör. Fantasin sätter gränserna.

Tillsammans är vi ett glatt och härligt gäng som gör allt för att Maskinsektionens medlemmar alltid ska ha något kul att göra eller se fram emot. Om det finns någon aktivitet du saknar eller skulle vilja genomföra, tveka inte att höra av dig till oss. Ingen aktivitet är för stor eller för liten för att genomföras!

“Det här är bra!” – AktU-2017

Medlemmar

Kristian Folkesson

AktU-Ordförande

Emanuel Eliasson

Vice Aktuordförande

Charlotte Abrahamsson Kwetczer

Passionsmästare

Alice Ahlinder

Passionsgruppsmedlem

Alexander Bjursåker

Passionsgruppsmedlem

Nikolina Nordkvist

Passionsgruppsmedlem

William Erim

Idrottsphörman

Ebba Almqvist

Idrottsgruppen

Filip Norrström

Idrottsgruppen

Vendela Roxenborg

Idrottsgruppen

Jakob Elofsson

Idrottsgruppen

Wilhelm Andrén

Jubileumsmästare

...

Semestermästare

...

Musikphörman

...

Musikphörman

Alex Mauritzson

Prylmästare

Johan Rogberg

Prylphörman