Alumni

Borta bra men M:A bäst

Hejsan Alumn!

Trots att det var ett tag sen du lämnade M:A och bytte M-Café mot kontor och kaffeautomater betyder det såklart inte att du har glömt vad du egentligen är, Maskinare.

Alumniverksamheten på Maskinsektionen finns till för att göra det enklare för dig att hålla kontakten med dina klasskamrater och för att minnas din studietid på bästa möjliga sätt. Vi hoppas också att du ska vilja hjälpa nuvarande Maskinstudenter att maxa sin studietid och förbereda oss för det omtalade livet på “andra sidan”.

Vi som är Alumniansvariga gör detta genom att arrangera nostalgiska after works och andra evenemang för er. Vi vill också bjuda in alumner för inspirationsföreläsningar och andra möten med dagens studenter.

Nästan all vår kontakt med alumner går via vår grupp på Facebook och LinkedIn som finns länkade nedan. Är du alumn från Maskinteknikprogrammet, men inte med i grupperna?  Se till att gå med och bjud in dina gamla Maskinarvänner.

Har du idéer på sätt som du kan bidra på, sugen på att hålla en inspirationsföreläsning eller har frågor och önskemål kring kommande evenemang? Lova att höra av dig!

Borta bra men M:A bäst

Alumniportätt

Maskinare! Undrar du hur livet är på andra sidan? Läs portätten om våra kära alumni!