INFU

Informationsutskottet har hand om alla sektionens informationskanaler. Vi ser till att allt roligt sektionen gör når ut till medlemmarna genom affischer, filmer, fotografier, sociala medier och hemsidan.

Alla de roliga aktiviteter och evenemang som anordnas av maskinsektionen måste marknadsföras, och det är då INFU briljerar. Affischer till alla evenemang skapas av våra designers, och film- och fotophörmännen finns med på alla sittningar och ser till att de roligaste ögonblicken förevigas. Webgruppen ordnar allt som har med datorer och teknik att göra, och ser till att sektionens händelser uppdateras på facebook och hemsidan. Utskottet ser också till att tvn i MaskinerI:et uppdateras och visar rätt information. Filmphörmannen jobbar nära med phöset för deras nollningsfilmer och temasläpp.

I INFU finns plats för att utveckla och förbättra din kreativa förmåga, oavsett om det handlar om foto/film, grafisk design eller programmering.

Ledning

Hugo Björling

InfU-ordförande

infu@maskinsektionen.com

Tora Abrahamsson

Vice INFU-ordförande

viceinfu@maskinsektionen.com

Medlemmar och poster

Designgruppen

Designers är ansvariga för allt grafiskt som produceras för Maskinsektionen, exempelvis affischer, tygmärken och andra typer av trycksaker och digital media. Som designer är det du som till stor del skapar sektionens ansikte utåt mot både medlemmar, andra sektioner samt näringslivet. Man utvecklar sina färdigheter i program som Photoshop, Illustrator och InDesign samt sina kunskaper inom marknadsföring.

Filippa Skogfeldt

Designer

Hannah Rodgers

Designer

Mårten Lönn

Designer

Vendela Roxenborg

Designer

Serena Gravrogk Linde

Designer

Lisa Balke

Webb-designer

Webgruppen

Som Webbdesigner är man ansvarig för utvecklingen av sektionens informationskanaler. Det kan innebära allt från underhåll hemsidan, skötsel av TV-skärmen i caféet samt att utveckla nya system som kortbetalning med mera. Här finns mycket utrymme för att hitta på egna projekt!

Lisa Balke

Webb-designer

Fotogruppen

Som Fotophørman agerar du fotograf på sektionens evenemang och fotograferar till alla publikationer som sektionen gör. Ett av de viktigaste uppdragen är att se till att alla roliga event under året och speciellt nollningen fastnar på bild. Det är en jättebra chans att utveckla sin fotografering och bilderna uppskattas väldigt mycket. Som Fotophørman har man även tillgång till sektionens fotoutrustning.

Jakob Persson

Fotophørman

Elin Cardell

Fotophørman

Fabrice Dufberg Suh

Fotophørman

Sara Blixt

Fotophørman

Johan Svensson

Filmphørman

Karl Hörnfeldt

Filmphørman

Filmgruppen

Filmphørmännen håller i allt som har med film och rörlig bild att göra på sektionen! Förutom att producera alla filmer kopplade till nollningen, har filmphørmännen stort utrymme att driva egna projekt kopplade till sektionens medier. Filmphørmännen är även ansvariga för sektionens egen drönare och har tillgång till kamerautrustningen.

Johan Svensson

Filmphørman

Karl Hörnfeldt

Filmphørman

PR-gruppen

PR-gruppen består av PR-Mästaren samt två PR-Phørmän och de ansvarar för sektionens ansikte utåt! Allt från att göra krispiga Instagram-storys till att lägga upp inlägg på Facebook-sidan. Under året kommer PR-gruppen även leda arbetet med sektionens årsbok, där de inte bara samarbetar med andra i INFU, utan även gästskribenter för att skapa ett minne som medlemmar kan läsa i flera år framöver.

Rebecka Karlsson

PR-mästare

pr@maskinsektionen.com

Lovisa Lindström

PR-phørman

Camilla Sandberg

PR-phørman

Axel Wiktor

Prylmästare

pryl@maskinsektionen.com

Hannah Schrewelius

Prylphørman

Oskar Wikfeldt

Prylphørman

Prylmästeriet

Prylmästeriet består av en Prylmästare och en Prylphørman, som tillsammans ansvarar för M-köp och dess försäljning. Posten innebär stora möjligheter att ta fram nya produkter och sälja dessa till sektionens medlemmar och här finns det stort utrymme för kreativitet. Posten handlar om att få butiken att synas och höras med ett nära samarbete med INFU som grupp.

Axel Wiktor

Prylmästare

pryl@maskinsektionen.com

Hannah Schrewelius

Prylphørman

Oskar Wikfeldt

Prylphørman

© Copyright - Maskinsektionen 2020