INFU

Informationsutskottet har hand om alla sektionens informationskanaler. Vi ser till att allt roligt sektionen gör når ut till medlemmarna genom affischer, filmer, fotografier, sociala medier och hemsidan.

Alla de roliga aktiviteter och evenemang som anordnas av maskinsektionen måste marknadsföras, och det är då INFU briljerar. Affischer till alla evenemang skapas av våra designers, och film- och fotophørmännen finns med på alla sittningar och ser till att de roligaste ögonblicken förevigas. Webgruppen ordnar allt som har med datorer och teknik att göra, och PR-gruppen ser till att sektionens händelser uppdateras på våra sociala medier. Dessutom ser Prylet till att det alltid finns fräsch merch på M-KÖP.

I  INFU finns plats för att utveckla och förbättra din kreativa förmåga, oavsett om det handlar om foto/film, grafisk design eller programmering.

Ledning

Elin Cardell

INFU-ordförande

infu@maskinsektionen.com

Fabrice Dufberg Suh

Vice INFU-ordförande

viceinfu@maskinsektionen.com

Medlemmar och poster

Designgruppen

design@maskinsektionen.com

Designers är ansvariga för allt grafiskt som produceras för Maskinsektionen, exempelvis affischer, tygmärken och andra typer av trycksaker och digital media. Som designer är det du som till stor del skapar sektionens ansikte utåt mot både medlemmar, andra sektioner samt näringslivet. Här får du chansen att utveckla dina förmågor i program såsom Illustrator och Photoshop.

Tora Abrahamsson

Designer

Johan Svensson

Designer

Noelle Sjödin

Designer

Camilla Sandberg

Designer

Samuel Bryngelsson

Designer

Axel Björnberg

Webdesigner

Webgruppen

web@maskinsektionen.com

Som Webdesigner ansvarar man för utveckling och underhåll av sektionens webbplatser. Det kan innebära allt från att uppdatera hemsidan till att utveckla nya system, som M-Pay. Här finns mycket utrymme för att hitta på egna projekt!

Axel Björnberg

Webdesigner

Fotogruppen

foto@maskinsektionen.com

Som Fotophørman agerar du fotograf på sektionens evenemang och fotograferar till alla publikationer som sektionen gör. Ett av de viktigaste uppdragen är att se till att alla roliga event under året och speciellt nollningen fastnar på bild. Det är en jättebra chans att utveckla sin fotografering och bilderna uppskattas väldigt mycket. Som Fotophørman har man även tillgång till sektionens fotoutrustning.

Joel Toräng

Fotophørman

Sixten Livijn

Fotophørman

Martin Olsson

Fotophørman

Erik Dättermark

Filmphørman

Filip Rydgren

Filmphørman

Filmgruppen

film@maskinsektionen.com

Filmphørmännen håller i allt som har med film och rörlig bild att göra på sektionen! Förutom att producera alla filmer kopplade till nollningen, har filmphørmännen stort utrymme att driva egna projekt kopplade till sektionens medier. Filmphørmännen är även ansvariga för sektionens egen drönare och har tillgång till kamerautrustningen.

Erik Dättermark

Filmphørman

Filip Rydgren

Filmphørman

PR-gruppen

pr@maskinsektionen.com

PR-gruppen består av PR-Mästaren samt två PR-Phørmän och de ansvarar för sektionens ansikte utåt! Allt från att göra krispiga Instagram-storys till att lägga upp inlägg på Facebook-sidan. Under året kommer PR-gruppen även leda arbetet med sektionens årsbok, där de inte bara samarbetar med andra i INFU, utan även gästskribenter för att skapa ett minne som medlemmar kan läsa i flera år framöver.

Elin Kuhalampi

PR-mästare

Filippa Skogfeldt

PR-phørman

Sofia Robertsson

PR-phørman

Hugo Björling

Prylmästare

Anastasia Eklund

Prylphørman

Gustav Liljegren

Prylphørman

Prylmästeriet

pryl@maskinsektionen.com

Prylmästeriet består av en Prylmästare och en Prylphørman, som tillsammans ansvarar för M-köp och dess försäljning. Posten innebär stora möjligheter att ta fram nya produkter och sälja dessa till sektionens medlemmar och här finns det stort utrymme för kreativitet. Posten handlar om att få butiken att synas och höras med ett nära samarbete med INFU som grupp.

Hugo Björling

Prylmästare

Anastasia Eklund

Prylphørman

Gustav Liljegren

Prylphørman

© Copyright - Maskinsektionen 2020