INFU

Informationsutskottet har hand om alla sektionens informationskanaler. Vi ser till att allt roligt sektionen gör når ut till medlemmarna genom affischer, filmer, fotografier, sociala medier och hemsidan.

Alla de roliga aktiviteter och evenemang som anordnas av maskinsektionen måste marknadsföras, och det är då INFU briljerar. Affischer till alla evenemang skapas av våra designers, och film- och fotophørmännen finns med på alla sittningar och ser till att de roligaste ögonblicken förevigas. Webgruppen ordnar allt som har med datorer och teknik att göra, och PR-gruppen ser till att sektionens händelser uppdateras på våra sociala medier. Dessutom ser Prylet till att det alltid finns fräsch merch på M-KÖP.

I  INFU finns plats för att utveckla och förbättra din kreativa förmåga, oavsett om det handlar om foto/film, grafisk design eller programmering.

Ledning

Elsa Löfqvist

INFU-ordförande

infu@maskinsektionen.com

Jonathan Immelborn

Vice INFU-ordförande

viceinfu@maskinsektionen.com

Medlemmar och poster

Hugo Fröjd

3D-och VFX-phørman

Noelle Sjödin

3D-och VFX-phørman

3D&VFX-Phørman

vfx@maskinsektionen.com

Som 3D&VFX-Phørman är du en del av designgruppen och hjälper du till våra redan så fina designarbeten genom att förgylla dessa med 3D renderingar. Du består även filmgruppen med effekter för att lyfta våra produktioner till nästa nivå! Du kan även samarbeta med webbgruppen för att göra hemsidan så attraktiv som möjligt. Nollningshemsidan ska också få sig en omgång – där det temaföljande M:et såklart ska renderas!

Hugo Fröjd

3D-och VFX-phørman

Noelle Sjödin

3D-och VFX-phørman

Designgruppen

design@maskinsektionen.com

Designers är ansvariga för allt grafiskt som produceras för Maskinsektionen, exempelvis affischer, tygmärken och andra typer av trycksaker och digital media. Som designer är det du som till stor del skapar sektionens ansikte utåt mot både medlemmar, andra sektioner samt näringslivet. Här får du chansen att utveckla dina förmågor i program såsom Illustrator och Photoshop.

Fredrik von Axelson

Designer

Veronika Kvilleng

Designer

Tilde Cross

Designer

Julia Lahti Hagbard

Designer

Siri Link Stenström

Designer

Linus Högblom

Webdesigner

Narin Abdollahzadeh

Webdesigner

Webgruppen

web@maskinsektionen.com

Som Webdesigner ansvarar man för utveckling och underhåll av sektionens webbplatser. Det kan innebära allt från att uppdatera hemsidan till att utveckla nya system, som M-Pay. Här finns mycket utrymme för att hitta på egna projekt!

Linus Högblom

Webdesigner

Narin Abdollahzadeh

Webdesigner

Fotogruppen

foto@maskinsektionen.com

Som Fotophørman agerar du fotograf på sektionens evenemang och fotograferar till alla publikationer som sektionen gör. Ett av de viktigaste uppdragen är att se till att alla roliga event under året och speciellt nollningen fastnar på bild. Det är en jättebra chans att utveckla sin fotografering och bilderna uppskattas väldigt mycket. Som Fotophørman har man även tillgång till sektionens fotoutrustning.

Loren Sarajlic

Fotophørman

Selma Grödén

Fotophørman

Alva Walter

Fotophørman

Fanny Norblad

Filmphørman

Maja Karlström

Filmphørman

Marcus Lengquist

Filmphørman

Filmgruppen

film@maskinsektionen.com

Filmphørmännen håller i allt som har med film och rörlig bild att göra på sektionen! Förutom att producera alla filmer kopplade till nollningen, har filmphørmännen stort utrymme att driva egna projekt kopplade till sektionens medier. Filmphørmännen är även ansvariga för sektionens egen drönare och har tillgång till kamerautrustningen.

Fanny Norblad

Filmphørman

Maja Karlström

Filmphørman

Marcus Lengquist

Filmphørman

Mekanus

mekanus@maskinsektionen.com

Som ManusPhørphattare är du en del av filmgruppen tillsammans med filmphørmännen. Du ansvarar speciellt för att planera filmerna och dessas tillhörande manus. Du är kanske en riktigt duktig filmtittare, har stenkoll på allt som skiljer en riktigt spännade film från en tråkig, och har några ess i rockärmen när det kommer till att skapa en gripande story. Du kanske har en fantastisk idé för en framtida prylfilm, eller vill göra en podcast på sektionen? Som Manusphørphattare sätter endast du dina gränser!

Sofia Philipsson

Redaktör

Filippa Hain

Phörfattare

Emelie Jonsson

Phörfattare

Henrik Löf

Tidningsdesigner

Linnea Fagher

Tidningsdesigner

Jakob Johansson

PR-mästare

Johanna Stübner

PR-phørman

Gustav Ljunggren

PR-phørman

PR-gruppen

pr@maskinsektionen.com

PR-gruppen består av PR-Mästaren samt två PR-Phørmän och de ansvarar för sektionens ansikte utåt! Allt från att göra krispiga Instagram-storys till att lägga upp inlägg på Facebook-sidan. Under året kommer PR-gruppen även leda arbetet med sektionens årsbok, där de inte bara samarbetar med andra i INFU, utan även gästskribenter för att skapa ett minne som medlemmar kan läsa i flera år framöver.

Jakob Johansson

PR-mästare

Johanna Stübner

PR-phørman

Gustav Ljunggren

PR-phørman

Prylmästeriet

pryl@maskinsektionen.com

Prylmästeriet består av en Prylmästare och en Prylphørman, som tillsammans ansvarar för M-köp och dess försäljning. Posten innebär stora möjligheter att ta fram nya produkter och sälja dessa till sektionens medlemmar och här finns det stort utrymme för kreativitet. Posten handlar om att få butiken att synas och höras med ett nära samarbete med INFU som grupp.

Arvid Sandberg

Prylmästare

Thea Fischer

Prylphørman

Tyra Palm

Prylphørman

© Copyright - Maskinsektionen 2020