Verkstan

Verkstan håller till i M-husets källare och där kan man få hjälp med allt från att byta cykelslang till att montera ihop senaste ikea-kapet.

I M-husets hjärta finner man M-verkstan – en meckoas för Maskinare, teknologer och alla andra studenter. På torsdagskvällar samlas där alla som vill fixa sin cykel, bygga på ett eget projekt och de som bara vill ha gött häng. Verkmästeriets egna hjälpredor, svetsløkar, hjälper dig fixa punka och hitta verktyg, snacka skit och ge mecktips. Vi har egen butik där vi säljer cykelslang, lysen och dyl. till butikspriser. Allt annat är gratis! Verktyg till det mesta finns att låna och material/reservdelar finns ofta att hitta gratis.

Utöver att hålla verkstad jobbar även utskottet med att fixa och dona med saker i sektionens lokaler. Här hjälps många händiga händer åt för att förgylla stämningen i vardagen för alla som vistas Maskinhuset!

Har du frågor om utskottet, lokalerna eller inventarierna, tveka inte att höra av dig till Verkmästaren!

Så välkommen på torsdagar kl 17-19 till källarplan, ses där!

Ledning

Christoffer Pålsson Andersson

Verkmästare

verkstan@maskinsektionen.com

Jonatan Andersson

Vice Verkmästare

Medlemmar och poster

M-cyklister

Vår kära M-cykel har gått och blivit gammal och erfordrar nu mycket service, som M-cyklist faller ansvaret på dina axlar att planera och genomföra arbeten för att den ska fortsätta att visa hur rött M:et är. M-cyklisterna är även med som svetsløkar och håller cykelverkstad och meckar.

Anton Fritz

M-cyklist

Mattias Neumann

M-cyklist

Anton Eliasson

Ljud-och ljusmästare

Ljud- & Ljusmästare

I rollen som ljud- och ljusmästare har Du mycket eget ansvar och får jobba tillsammans med både Sexmästeriet och Aktivitetsutskottet för att skänka härligt ljud till olika events. Du är även ansvarig för inköp, underhåll och installation av sektionens ljud- och ljussystem.

Anton Eliasson

Ljud-och ljusmästare

PR-løk

En svetsløk med extra ansvar över Verkmästeriets sociala kanaler så som Facebook-evenemang och instagram. Som PR-løk är det viktigt att du är öppen och inbjudande mot alla, samt ansvarstagande och taggad på att samarbeta med Informationsutskottet.

Gunnel Krook

PR-løk

Alexandra Rytten Torudd

Svetsløk

Hillevi Mundt-Petersen

Svetsløk

Jennifer Andersson

Svetsløk

Sakarias Johansson

Svetsløk

3D-lok@maskinsektionen.com

Samuel Öhman

Svetsløk

William Degerstedt

Svetsløk

Svetsløk

Kärnan i Verkmästeriet består utav fem stycken Svetsløkar. I denna roll är man tekniskt intresserad och inte rädd för att pröva nya saker! En vilja att förstå hur något fungerar och att hjälpa människor är kärnegenskaper som värderas högt då Du som Svetsløk ständigt behöver lära dig nya saker och komma på kreativa lösningar på problem som sektionens medlemmar dyker upp med.

Alexandra Rytten Torudd

Svetsløk

Hillevi Mundt-Petersen

Svetsløk

Jennifer Andersson

Svetsløk

Sakarias Johansson

Svetsløk

Samuel Öhman

Svetsløk

William Degerstedt

Svetsløk

Skyddsombud

Oscar Martinsson

Skyddsombud

© Copyright - Maskinsektionen 2020