AKTU

Aktivitetsutskottet tillgodoser maskinsektionens medlemmar med en bred repertoar av aktiviteter.
Vi ser till så att det ständigt finns något roligt att göra på sektionen och vi anordnar allt från kulturella- till idrotts-evenemang.

Aktivitetetsutskottet består av ett antal undergrupper som anordnar evenemang inom olika områden. Semestermästaren ser till så att Maskinarna kommer bort från Lundabubblan och får testa på evenemang i bl. a. Linköping och Göteborg. Musikphørmännen styr upp lunchkonserterer, karaokekvällar och sist men inte minst Maskinsektionens musikfestival “M-Stock”. Idrottsgruppen ser till så att sektionens medlemmar håller konditionen uppe genom korpenlag, testa på-events och joggingkvällar. Sångarstridsphørmannen fixar sektionens lag till den mycket anrika spextävlingen Sångarstriden. Eventgruppen styr upp myskvällarna, utflykterna och allt som de andra inte gör. Fantasin sätter gränserna.

Tillsammans är vi ett glatt och härligt gäng som gör allt för att Maskinsektionens medlemmar alltid ska ha något kul att göra eller se fram emot. Om det finns någon aktivitet du saknar eller skulle vilja genomföra, tveka inte att höra av dig till oss. Ingen aktivitet är för stor eller för liten för att genomföras!

“Det här är bra!” – AKTU

Ledning

Emma Liljenberg

AktU-ordförande

aktu@maskinsektionen.com

Kajsa Nygren

Vice Aktu-Ordförande

viceaktu@maskinsektionen.com

Medlemmar och poster

Idrottsgruppen

idrott@maskinsektionen.com

Idrottsgruppen jobbar tillsammans med resten av AKTU för att främja sektionsmedlemmarnas hälsa med diverse idrottsrelaterade events. Dessa inkluderar bl. a. flera lag i LUGI:s motionsserier, prova-på-aktiviteter, joggingrundor och volleybollturneringar. Idrottsgruppen själva bestämmer aktiviteterna, så möjligheten finns att få in just din favoritsport.

Karl Hammar

Idrottsphørman

Axel Sjöberg

Idrottsgruppen

Nils Zätterström

Idrottsgruppen

Tindra Hjort

Idrottsgruppen

Vidar Tobrand

Idrottsgruppen

Ella Thunborg

Eventmästare

Alice Barrefors

Eventgruppen

Daniel Eklund

Eventgruppen

Anthon Andersson

Eventgruppen

Louise Rehme

Eventgruppen

Eventgruppen

eventgruppen@maskinsektionen.com

Eventgruppen jobbar tätt med eventmästaren för att komma på och arrangera nya, spännande event. Gruppen arbetar lyhört för att ta reda på vad som efterfrågas av sektionens medlemmar, men posten skapar också möjligheter för att förverkliga dina egna idéer.

Ella Thunborg

Eventmästare

Alice Barrefors

Eventgruppen

Daniel Eklund

Eventgruppen

Eugénie Collin

Eventgruppen

Louise Rehme

Eventgruppen

Semestergruppen

semester@maskinsektionen.com

Semestermästarna planerar och styr olika resor för sektionens medlemmar. Här tas det mycket eget ansvar och du lär dig att organisera och hålla i resor för stora grupper maskinare.

Filippa Hain

Semestermästare

Linnea Jungestad

Semestermästare

Oliver Belfiore

Sångarstridsphørman

Victor Soomus

Vice Sångarstridsphørman

Sångarstridarna

sangarstriden@maskinsektionen.com

Sångarstridarna planerar och organiserar sektionens bidrag till den årliga Sångarstriden. De samlar ihop deltagare från sektionen som vill medverka, och fungerar som kontaktperson till de från TLTH som anordnar striden.

Oskar Wikfeldt

Sångarstridsphørman

Vakant

Vice Sångarstridsphørman

Musikgruppen

musik@maskinsektionen.com

De två musikphørmännen ansvarar för musiken på sektionen. Med eller utan tidigare förkunskaper sprider de två glädje och anordnar konsertkvällar, lunchkonserter och prova-på event.

Axel Alm

Musikphørman

Emil Grizell

Musikphørman

© Copyright - Maskinsektionen 2020