Maskinsektionen vid TLTH erbjuder en mängd aktiviteter med möjlighet för samarbete med företag. På den här sidan kan ni få en överblick över hur just er organisation kan komma i kontakt med sektionens medlemmar.

Självklart är ni varmt välkomna att kontakta oss så kan vi komma fram till vad som passar bäst för er.

Kontakt

Hugo Berggren

ngm@maskinsektionen.com

Sektionen för Maskinteknik NGM
Ole Römers Väg 1
223 63 Lund

Lunchföredrag

Studenter kommer för att lyssna på just er och det bjuds på mat under föredraget som varar ca 45 min med start 12:15. Här har ni som företag chansen att presentera just er; ert företag, ett speciellt projekt ni arbetar med just nu, traineeprogram, hur det är att arbeta hos er eller hur ni arbetar med vissa specifika frågor som miljö, hållbar utveckling, logistik etc. En chans att visa upp er för uppemot 100 studenter under en timma. Vi står för lunch och arrangemang.

Kvällsföredrag

Här får ni chansen att presentera er under ett lite längre och mer intimt event. Ett föredrag eller en presentation hålls i den längd ni önskar, förslagsvis 2x45min med en kvarts paus. Efter föredraget bjuds föredragshållare och studenter på middag med möjlighet till mingel och samtal under avslappnade former. Här kan med fördel ett lite mindre antal studenter inbjudas, som man riktar sig specifikt till.

Case

Utmana våra studenter med ett case. Förutom att presentera er för våra studenter har ni här även möjligheten att sätta deras kunskaper på sin spets. Tillsammans tar vi fram ett upplägg för eventet och ni får chansen att se hur studenterna löser problem på kort tid.

MEKKA – Maskinsektionens arbetsmarknadsdag

MEKKA är Maskinsektionens egen arbetsmarknadsdag som hålls i februari varje år. Den består av en mässa i foajén till M-huset på LTH, där ditt företag kan representeras med monter och personal. MEKKA har de senaste åren utvecklats till en mindre sektionsmässa med ca 20 företag. Här får man möjligheten att, förutom att presentera sitt företag, prata närmare med studenter från Maskinsektionen.

mekka@maskinsektionen.com

http://mekka.maskinsektionen.com

Mailutskick och Affischering

Om ni vill informera studenterna på Maskinsektionen om något kan vi hjälpa till. Vi gör mailutskick till studenter, hela eller specifika årskurser. Affischer kan ni skicka färdigtryckta till oss eller så skickar ni dem i pdf-format (för mer info kontakta oss). Dessa sitter uppe på dem mest besökta platserna i vårt Maskinhus.

Annons i Nolleguiden

När de nya studenterna blir antagna till LTH skickar Maskinsektionen ut information till varje ny student, Nolleguiden. Här kan ni som företag sätta in en annons på antingen en sida eller ett uppslag.

För mer information om bleeds kontakta oss.

Monterplats i Foajén

Om ni vill marknadsföra er på sektionen och få en chans att prata närmre med studenter, kan ni få representera ert företag med en monter i M-husets foajé.

Stockholmsresan

Önskar ni komma i kontakt med Maskinstudenter men saknar tid och resurser att besöka oss på LTH kommer vi under början av året besöka företag i Stockholmsområdet. Vill ni att studenterna besöker just er får ni gärna kontakta oss för mer information.